Tollarträffar

TOLLARTRÄFFAR

t_tollarlogga

Vår logga gjord av Matilda Martinsson

Vi är ett gäng Tollarägare som träffas ganska regelbundet, målet är varannan månad och vi gör en blandad kompott av aktiviteter, ibland blir träffarna inställda av för få anmälningar, därför blir det ibland längre hopp. Men när vi träffas har vi mycket trevligt, aktiverar hundarna och oss samt äter medhavd matsäck eller grillar.

Vad gör vi? Ja, allt vad man kan tänkas göra med en Tollare. Har man önskemål om någon aktivitet och kanske vill vara med och ordna det så är det mycket välkommet. Vi tycker det är viktigt att alla känner sig delaktiga i ”våra träffar”.

När vi har bestämt en träff skickar jag ut mail till alla, de som inte har mail ringer jag eller skickar brev. Ni kan även se vad som händer på vår Facebooksida, Tollare i Nordvästra Småland.

Gå ner på sidan och se vad vi har för oss!

Är du Tollarägare och bor i Jönköping med omnejd är du Varmt Välkommen att vara med oss, hör bara av dig så berättar vi mer.

Vi som håller i träffarna heter:

Anna-Karin Johansson Tfn 036-31 67 68, 0706-39 67 68 E-post: info@djurhalsa.se

eller

Solgerd Hansson Tfn 0393-400 19, 0706-33 09 89 E-post: solgerd.h@telia.com Vill du titta in på Solgerds hemsida så är adressen: www.hundskallets.se

Vi är lättast att nå via mail då vi har mycket omkring oss båda två.

Här kan ni se bilder från våra träffar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *