Träningsdagbok 2019

9/10-19

Då har det gått en tid till här! 🙁 Vi har tävlat rallylydnad och har nu titeln RLD N men kommer träna och tävla nybörjare ett tag till så att jag ser att vi får bort nosandet och blir mer säkra innan vi kopplar loss och ökar kraven. Vi har även varit med i Attilas lag på vår inofficiella lagtävling Rallykampen och laget blev 2:a!!! Så kul och annorlunda trävlingsform. Vi vann även årets hejarklackspris!

Sedan har vi tränat specialsök och apportering med lite blandade resultat.

Vi har börjat hårdträna på att gå lös på promenaderna då Mickey har en tendens att hitta vilt och tappa öronen. Vi kör med favoritbollen och massa godis.

Mickey har fått en kull på Agildes kennel och om allt går som det ska så kommer det flytta hem en liten kompis från den kullen till Mickey!

12/8-19

Då jag har haft problem att komma in på sidan så har jag inte kunnat uppdatera som jag vill. 🙁

Men vi har gjort anlagsprovet viltspår med godkänt, ställt ut på några utställningar med blandade resultat, gjort 2 stycken godkända rundor i rallylydnad. Är med och tränar för en lagkamp mellan olika klubbar i rally.

Mickey har en kull i Örnsköldsvik som är lite mer än 6 veckor nu. BPH är bokat för första kullen som jag ska åka och titta på.

Vi har varit på olika resor som Mölle, Ven, dagstur till Danmark, Sälen, Malung och nu blir det en tur till innan semestern är slut. 🙂

Vi har även varit på årets tollarspecial och det är som alltid, roligt att träffa och umgås med all tollarmänniskor. Mickey och jag ställde ut med fin kritik och tävlade WT med bra känsla och mindre bra resultat.

10/1-19

I måndags var vi hos veterinären och tog bort tandsten och även lite hår som samlats långt ner i örat och börjat lukta illa. Inget allvarligt något av det.

Nyår gick bra och Mickey skötte sig bra. Lite skällande när hela huset skakade men annars lugn.
På 12-slaget stod han i soffan och tittade ut och viftade på svansen. Pep lite när det ramlade ner mot marken.

Nu är det ett nytt år och jag hoppas på att vi kommer må bra båda två och träna på ordentligt.