Träffar 2014

Tollarträff 8/11-14

Hej!

Vi vill nu i höstmörkret passa på att fixa till en träff för tollargänget igen. Vi har tänkt att köra kl 10.00 lördagen 8 november på Attilas Brukshundsklubb i Skillingaryd. Vi har tänkt lite spår och apportering samt lydnad på programmet. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma så vi blir ett glatt gäng som tränar tillsammans.

Ta med hund, fikakorg, fint väder och ett glatt humör så ses vi för årets sista träff.

Sista anmälningsdag är 6 november och som vanligt gör ni det till mig eller Solgerd!

Varmt välkomna!

Tollarträff 7/9-14

Vi träffades hos Solgerd i Beth och hade lite ”skojövningar”. Vi hade en övning där man skulle kasta dummies i en hink, missade man fick man hämta tillbaka dem eller be sin hund om hjälp (här skulle man kasta så många som möjligt i hinken under 3 minuter). Sedan hade vi en övning där vi hade en sökruta som hunden skulle hitta så många som tennisbollar som möjligt under 3 minuter. Sista övningen var att ha hunden i koppel eller lös vid sidan och gå med dig utan att äta på en korv som föraren hade mellan sina knän. Alla hundarna skötte sig bra och jag tror att många tyckte det var en rolig dag. Många fick också lite nya tankar med träningstips….. Vi fick också veta att man gillade upplägget med stationer så det är något att tänka på tills nästa gång!

Vi hade också med 2 valpar (helsyskon) och det är alltid roligt när det kommer nya i gänget! Välkomna!

Tollarträff 24/5-14

Tyvärr kunde jag inte närvara men mer info om och bilder från träffen finns på Solgerds sida, www.hundskallets.se

Tollarträff 30/3-14

Vi var ett litet gäng som slöt upp i Skillingaryd för att köra lite lydnad och agility. Vi hade lite otur att agilitybanan var upptagen först så vi körde bara hopphinder och tunnel men som avslutning kunde vi använda alla hinder.

Vi hade besök av några som var intresserade av tollare och de fick möjlighet att umgås med olika uppfödningar och prata med ägarna. Fick ett mail efter träffen där de säger att de letar tollare som nästa hund. Trevligt när det blir ett bra besök.

Lydnad var vi inte många som körde däremot tränade nästan alla lite passivitet. Vi som var på plats njöt av vårvärmen och passade på att sola lite i fikapausen.

Nästa träff är beräknad till maj så vi hoppas fler kan vara närvarande då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *